Het 7 x 7 receptenboek van Jasper Alblas

Wat is het 7 x 7 Receptenboek?

Heb jij last van overgewicht? Volg je een dieet waar je geen enkel blijvend resultaat aan overhoud? Eet je wel gezond maar voel je je niet gezond?
Dan is het 7 x 7 Receptenboek iets voor jou! Alle geheimen van een super gezond ontbijt worden hier ontrafeld op een leuke, intrigerende manier! Het werkt echt!

Afvallen en een mooi, gezond lichaam willen we allemaal wel. Er zijn stapels dieetboeken die allemaal een andere manier van aanpak voorschrijven. Geen enkele van deze werkt optimaal. Hoe komt dat eigenlijk? Waar ligt de oorzaak? En kun je zelf een gezond ontbijt samenstellen? Het antwoord vind je verderop!

Vermijd het jojo-effect met een variërend gezond ontbijt
Er word altijd gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Hier valt niet over te twisten. Het ontbijt levert fundamentele energie voor je gehele dagelijkse activiteiten. Zonder ontbijt zal je tegen het middaguur aan al futloos zijn en het liefst terug in bed willen kruipen.

ontbijtOm deze redenen staat het ontbijt centraal in tientallen, zo niet honderden diëten. Echter, veel mensen hebben moeite om het strikte eetregime aan te houden die deze diëten eisen. De voordelen worden wel opgemerkt, het actieve fitte gevoel komt langzaam terug en de kilo’s verdwijn grammetje bij grammetje, maar na een aantal weken worden de mensen weer moe van het strikte eetregime dat ze moeten volgen.

Het dieet wordt vervolgens weer opzij geschoven, en zijn we weer terug bij af, zonder er iets mee op te schieten op de lange termijn. De snacks en ongezonde eetpatronen komen weer tevoorschijn. Een aantal weken of maanden later word er weer opnieuw begonnen aan het dieet, en daarmee begint het verhaal van voren af aan, en worden de pakken gezond ontbijt yoghurt weer op tafel gezet, zonder volledige overgave of vertrouwen, maar omdat het moet.
Dit noemen we het jojo effect. Bijna alle populaire diëten brengen dit effect teweeg. Er lijkt wel geen ontkomen aan, dat gewicht dat steeds terugkomt nadat het een maandje is weggeweest.

Het 7 x 7 Receptenboek brengt hier verandering in!

De voordelen van de 7 x 7 methode

Het dieet van het 7 x 7 Receptenboek bestaat uit natuurlijke producten die je goedkoop in elke supermarkt kunt vinden. Deze producten zijn echte vetverbranders waarmee de kilo’s ervan zullen vliegen! Je kunt een super gezond ontbijt zelf samenstellen op de manier zoals jij dat wilt! Geen strikte eetregimes meer, maar gewoon een heerlijk bord gezond ontbijt havermout of iets anders uit het boek.

Je kunt zelf een heerlijk gezond ontbijt samenstellen want dit dieet geeft je de vrijheid en de mogelijkheid om elke dag een ander recept uit het 7 x 7 boek te kiezen. Dat is hartstikke handig, want variatie zorgt ervoor dat je met het dieet bezig blijft. Heb je even genoeg van gezond ontbijt havermout? Dan kun je zelf eenvoudig iets anders samenstellen met behulp van de recepten uit het 7 x 7 boek, zonder dat je hoeft te smokkelen met je dieetschema!

De voedingsgoeroe

Je vraagt je misschien af wie dit dieet verzonnen heeft. De auteur van het 7 x 7 Receptenboek is Jasper Alblas, en hij heeft er zijn persoonlijke missie van gemaakt om mensen met een ondermaatse gezondheid of overwicht stap voor stap te helpen aan het implementeren van een gezonde levensstijl. Na vele boeken te hebben gelezen, seminars te hebben bijgewoond en grondig onderzoek te hebben uitgevoerd, kwam Jasper erachter wat een gezond eetpatroon is, en hoe dit patroon het beste in onze moderne levens toegepast kan worden.

Om die reden is het 7 x 7 Receptenboek tot stand gekomen.
In het boek lees je hoe het niet nodig is om strikte eetgewoontes te volgen, het boek vertelt dat je gewoon een gezond ontbijt samen kunt stellen, zolang je maar weet welke producten nodig zijn om je lichaam optimaal te laten functioneren.

Wil je weten welke producten een gezond ontbijt maken? Dan moet het 7 x 7 Receptenboek lezen van Jasper Alblas!

Dit dieet legt het meest gezonde eetpatroon uit van deze tijd. Het is geen wondermiddel – je zal er niet al je gezondheidsproblemen mee op kunnen lossen in slechts een paar weken – maar een effectievere manier is er niet te vinden op het moment. Het gaat er niet om hoeveel of hoe weinig je eet, maar om welk voedsel je eet.

Je kan best een gezond ontbijt yoghurt nemen, zolang het maar op de juiste manier bereid is. Het is belangrijk dat je weet welk voedsel je kunt eten. Hetzelfde eetpatroon aanhouden, maar dan minder, zal je niet helpen aan een gezonder leven. Volg daarom de tips op van Jasper, en binnen no-time ben je van je overgewicht af, en voel je de fitheid weer door je lichaam heen stromen. Het mag dan geen wondermiddel zijn, maar werken doet het wel!

Maak gebruik van deze unieke kans! Het 7 x 7 Receptenboek is nu voor onbepaalde tijd extra voordelig verkrijgbaar voor iedereen! Raak die overtollige kilo’s kwijt en begin vandaag nog aan een gezondere levensstijl – je zult jezelf niet teleurstellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.