Over life sciences limburg

Snel van die overtollige kilo’s af, wie wil dat nu niet?

Op lifescienceslimburg.nl vind je een overzicht van enkele crashdiëten die je helpen om verantwoord snel kilo’s te verliezen.

Wie zit er achter www.lifescienceslimburg.nl
Ik ben Mascha Dieperink en ik heb zelf ervaring met crashdiëten. In het eerste jaar dat ik op mezelf woonde bleven er steeds meer kilootjes plakken. Op een gegeven moment was de maat vol: ik wilde van die overtollige kilo’s af. Maar hoe? Tussen de talloze diëten wist ik niet wie ik moest geloven. Uiteindelijk koos ik voor een crashdieet. Ik volgde één week het soepdieet en viel 5 kilo af. Deze vliegende start gaf me het vertrouwen dat ik dit kon en dat ik mijn streefgewicht kon halen.

Na de vliegende start ben ik ‘gewoon’ gaan eten, maar kleinere porties, niet snoepen (als ik toch trek had nam ik een stuk fruit of drinkbouillon) en veel water drinken. Daarnaast deed ik één keer per week een kuurdag van het sapdieet. Ik viel uiteindelijk 15 kilo af. Nu zit ik al een tijdlang op mijn streefgewicht.

Waarom een crashdieet?

Ik ben gaan afvallen omdat de getallen op mijn weegschaal te ver opliepen. Met een crashdieet wilde ik mijn zelfvertrouwen én mijn lichaam een boost geven. Dat lukte: na een week zat ik lekkerder in mijn vel en paste ik alweer twee broeken die ik maanden niet aan had gekund.

gewichtenEr zijn natuurlijk meerdere redenen waarom je voor een crashdieet kunt kiezen. De naam ‘ziekenhuisdieet’ geeft al één van de redenen aan, namelijk om snel op het juiste gewicht te komen voor een medische ingreep. Maar ook als een paar weken voor je bruiloft ineens de jurk net te strak blijkt te zitten kun je het benauwd krijgen. Met een crashdieet kun je ervoor zorgen dat je snel van de overtollige kilo’s af komt zodat je jurk op de grote dag weer als gegoten zit. Of… nou ja, bedenk voor jezelf de reden dat je graag wat kilootjes lichter wilt zijn en ga ervoor!

Klaar voor de start…

Mijn eigen ervaringen waren aanleiding om in (jaartal) de website lifescienceslimburg.nl te beginnen. Ik wilde ook anderen met deze manier van afvallen kunnen helpen. Ik hoop dan ook dat je er net zoveel voordelen van zult ervaren als ik. Dus kijk rond op de website, kies een dieet dat bij je past en… Veel succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.