Wat te doen na een crash dieet

Na een crash dieet gezond eten tegen voorkoming van het jojo-effect

Wil jij een crash dieet gaan doen om de extra kilo’s er af te krijgen. Dat is geen probleem met zo’n dieet. Er zijn er genoeg en ze zijn vaak ook nog gratis ook. Je bent niet veel geld kwijt aan de boodschappen want je zal niet heel veel gaan eten. Dit dieet heeft natuurlijk zijn voor en na delen.

Er wordt vaak beweert dat een crash dieet niet zou werken. Hier ben ik het absoluut niet mee eens je kun wel degelijk snel en blijvend afvallen. Als je meer wil weten wat voor dieet je wil doen kun je gaan naar eetpuurnatuur.nl

Je zal er na alleen wel een ander eet patroon aan moeten nemen. Dit is bij elk dieet het geval maar bij dit dieet is het essentieel om de afgevallen kilo’s er niet meer aan te krijgen.

Wat moet je doen na een crash dieet

Dat is natuurlijk wel belangrijk om te weten om de kilo’s er af te houden. Ik ga een paar tips geven om nooit meer aan te komen. Als je deze tips toepast weet ik zeker dat je een gezonder lichaam zal krijgen met minder of geen lichamelijke klachten. Je kan dan geleidelijk ook nog wat kilo’s gaan afvallen.

Tip 1. Eet geen suiker meer

Je zal misschien wel weten dat suiker eten niet goed voor je is maar het is dikmaker nummer 1. Nee geen vet maar suiker is de grootste boosdoener op het gebied van gewichtstoename. Je lichaam heeft heel erg weinig aan de meeste suikers.

Dan bedoel ik de in de fabriek geproduceerde suikers zoals kristalsuiker, rietsuiker en basterdsuiker zo heb je nog wel een paar andere slechte suikers. Door deze suikers zal je bloedsuikerspiegel omhoog gaan en je zal hormonen aan gaan maken die er voor zorgen dat je lichaam juist vet wil gaan opslaan.

En de meeste suikers die je binnen hebt gekregen zou worden omgezet in vet. Nu moet ik er bij zeggen dat het helpt om af te vallen, als je 1 keer in de 4 dagen een maaltijd neemt waarin je alles mag gaan eten. Top toch?

Tip 2. Eet geen granen meer

Dit omdat je hormoonhuishouding in de war raakt van het eten van granen. En je lichaam gaat in de vetopslag modus staan. Dit is niet de engste reden, je lichaam heeft heel veel moeite om dit te verwerken.

Hierdoor kun je dus kwaaltjes of ziektes gaan krijgen. Door granen te schrappen zijn al heel veel mensen zich beter gaan voelen. Probeer het maar eens 6 weken geen granen te eten.

Na de 6 weken ga je weer granen eten. Dan merk je of jij het wel goed kan verteren. De meeste mensen krijgen dan last van hun maag, dan weet je zeker dat het niet goed voor je is.

Tip 3. Eet geen fabrieksvoedsel

Tegenwoordig heb je heel veel voeding dat bewerkt is in een fabriek. Hier wordt het in bijna alle gevallen niet veel beter van je kunt wel zeggen heel slecht. Wat is er dan zo slecht aan?

De toevoegingen om het ‘beter’ te laten smaken, langer houdbaar te krijgen, een mooiere kleur te geven. Ook doen ze vaak zo goedkoop mogelijke voedingsmiddelen er in, om het zo goedkoop mogelijk te maken. Om er zo veel mogelijk aan te verdienen .

Het wordt op een manier verwerkt zodat de voedingswaarden veel minder zullen worden. Heel veel E-nummers zijn chemisch gemaakt. In Europa zijn ze dan goed gekeurd je mag dan een klein beetje van dat chemisch gemaakt of bewerkt in een product doen, maar er wordt niet onderzocht als dat voor langere tijd eet.

Je krijgt natuurlijk niet 1 chemisch gemaakt of bewerkt voeding binnen maar heel veel. Dan krijg je een cocktail van chemisch middelen in je lijf. Wat dat doet met een mens is niet onderzocht en iedereen krijgt natuurlijk een verschillende cocktail binnen. Wat dat doet met de mens op lange termijn is niet goed onderzocht.

Nu even over Afvallen en op gewicht blijven. Je lever is constant druk bezig om de chemische voeding af te breken en te verwerken. Hij is dan niet bezig met vet verbranden want dat doet je lever ook.

En in heel veel fabrieksvoedsel zitten stoffen in die ons hormoonhuishouding in de war schopt. Dat is niet gezond en je lichaam kan weer in een stand gaan staan om vet op te slaan.

Daarom kun je beter het meeste (99%) lekker in de supermarkt laten liggen en het zelf maken. Je kan veel zelf maken wat te koop is in de supermarkt. Het kost alleen tijd en wilskracht om dit te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.